Keihan

medium_zij_rechtop
Universiteit Leiden viert dit jaar haar 440-jarig bestaan, naast de diverse evenementen en feesten is er ook een crowdfundingsactie opgezet om studenten elders te ondersteunen. Stichting KEIHAN’s Academic Exchange Medicine (AEM), het uitwisselingsproject met Afghanistan, is gekozen als een van de projecten die van het opgehaalde bedrag via deze crowdfundingsactie gebruik kan maken!
Al jaren zet Stichting KEIHAN zich in om getalenteerde Afghaanse geneeskunde studenten naar Nederland te halen voor een uitwisseling zodat deze studenten extra verdieping in hun studierichting kunnen opdoen. Deze studenten behalen telkens geweldige resultaten en nemen hun nieuwe kennis mee naar Afghanistan om het daar weer verder te verspreiden. Stichting KEIHAN gelooft sterk in het investeren in de jongeren van Afghanistan en in het verder verspreiden van kennis, dit wordt gerealiseerd door projecten zoals AEM.
Per student is € 5.500 nodig. Dit bedrag bestaat uit: kosten van reis, verblijf, huisvesting, studie en een kort en krachtig opleidingsprogramma van vier maanden bij het LUMC.
De crowdfundingsactie van Universiteit Leiden kan worden gesteund via http://www.steunleiden.nl. Bekijk hieronder het filmpje waarin Edris Mahtab van Stichting KEIHAN meer vertelt over het doel en nut van het uitwisselingsproject met Afghanistan:
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4kY1miDdL-o]