WORD LID

HELP JIJ ONS?

Een lidmaatschap bij de stichting is op vrijwillige basis. Bestuursleden treden voor een periode van minimaal 1 jaar aan. 

Een bestuurslid wordt betrokken bij de inhoudelijke werkzaamheden van de stichting (circa 5 uur per week), o.a. door het actief participeren aan projectactiviteiten, algemene vergaderingen en stichting-gerelateerde evenementen, waarbij een bestuurslid de stichting vertegenwoordigt.

 

WAT DOE JE ALS LID?

Bij Stichting KEIHAN zijn enthousiaste en gemotiveerde bestuursleden en vrijwilligers altijd welkom.

Profiel lid:

Student of Young Professional
Gemotiveerd en teamplayer
Maatschappelijk betrokken

ONZE VACATURES

Ben jij op zoek naar een tijdelijke ervaringsplek tot 16 uur per week en wil je een bijdrage leveren aan de wereld om je heen? Vanaf augustus 2016 zijn wij op zoek naar een enthousiaste kracht die het secretariaat van Stichting KEIHAN wil ondersteunen. Interesse? 

Bekijk dan de vacature!

VACATURE:

VACATURE:

Op zoek naar een stage plek voor de komende 6 maanden? Wil je een actieve bijdrage leveren aan de situatie van vluchtelingen in Nederland? Wil je tegelijkertijd jezelf ontwikkelen en trainingen volgen van mensen met jouw studieachtergrond?

Bekijk dan de vacature!

VERZOEK LIDMAATSCHAP

nl_NL_formalDutch
en_GBEnglish nl_NL_formalDutch

COOKIES & PRIVACY

This website is making use of cookies to ensure you get the best experience on our website. See more in our privacy policy.