Keihan

Op dinsdag 23 januari ging onze Dari cursus 2018 van start met een groep gemotiveerde cursisten! 
De lessen van de cursus waren o.a. gevuld met dictees, presentaties en taalspellen onder begeleiding van Fawad Adib en Yama Rahim- de docenten. 
“De cursisten hebben samen veel vooruitgang geboekt en zijn zelfs  buiten de lessen hard aan de slag gegaan wat communicatie met familie en vrienden betreft. Wij hebben niet alleen met schriftelijk materiaal gewerkt maar ook met opdrachten en spelletjes om de spreekvaardigheid en woordenschat te bevorderen. Ook was er in de loop van de cursus gelegenheid voor de groep om mee te denken over ontwikkeling van de cursus. Ik ben erg trots op een zeer gemotiveerde groep Afghaanse jongeren die nu bewuster en vaardiger is in het spreken, lezen en schrijven van zijn/haar taal! ” vertelt Hamta Dehpoor, de projectcoƶrdinator. 
In de loop van de cursus was er gelegenheid voor vrijwilligers van St.KEIHAN om een les bij te wonen als gast en daarbij te vertellen over zijn/haar werkzaamheden bij de stichting. De cursisten, docenten en projectcoƶrdinator zullen ook bijeenkomen om te brainstormen over ontwikkeling en uitbreiding van de cursus. 
Op woensdag 25 april is de cursus officieel afgesloten met een uitreiking en een gezamenlijk diner. Stichting KEIHAN kijkt terug naar een succesvolle taalcursus en dankt de docenten en cursisten voor hun inzet, samenwerking en deelname.
 
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”11″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]