Keihan

Uitreiking
Onder coördinatie van Hamta Dehpoor, hebben wij twee taalcursussen succesvol afgesloten met 20 gecertificeerde cursisten. Deze succes hebben wij afgesloten op feestelijke wijze met een grote uitreiking waar alle vrijwilligers en docenten in het zonnetje gezet zijn. Op zaterdag 16 maart zijn heeft de uitreiking plaatsgevonden in het bijzijn van vrienden en familie. Vervolgens hebben wij middels een aantal foto’s de cursussen in Rotterdam voor beginners en gevorderden in Amsterdam gepresenteerd. Samen is een blik geworpen op het leerproces van 12 weken. De docenten hebben de certificaten uitgereikt. Daarnaast is een boek ontwikkeld door de cursisten zelf met hun eigen herinneringen en werk dat tijdens de taalcursus is gecreëerd. De uitreiking is afgesloten met een film, waarop een quiz volgde. De winnares van deze quiz heeft 50% korting gewonnen voor een taalcursus naar eigen keuze, een waardevolle prijs!
De cursisten hebben niet alleen aan hun taalvaardigheid gewerkt, ook is de kennis over het cultuur, literatuur en onderwijs in Afghanistan verbreed. Beide klassen hebben een hechte groep gevormd wat heeft bijgedragen aan het leerplezier! Wij danken alle cursisten en docenten voor hun aanwezigheid, inzet en betrokkenheid en kijken alweer uit naar de volgende taalcursussen!

Cursus beginners
Cursus Beginners gestart is op 3 december 2018 en bestond uit 13 cursisten. Deze Cursus is gegeven door Zahra Askary. Gedurende de cursus wat bestond uit 12 lessen hebben de cursisten leren schrijven en lezen in het Dari op een interactieve wijze.

Cursus gevorderden
Cursus Gevorderden is gestart op 4 december 2018 en bestond uit 11 cursisten. Deze Cursus is gegeven door Fawad Adib met assistentie van Suleyman Rabbani. Gedurende de cursus wat bestond uit 12 lessen hebben de cursisten leren vloeiend schrijven en lezen in het Dari op een interactieve wijze.
De volgende taalcursus, is de cursus spreekvaardigheid. Dit gaat van start op 3 april en is bedoeld voor mensen die geen Dari kunnen spreken. Aanmelding verloopt via taallessen@keihan.org.