Keihan

 
Twee waterputten voor Water4Afghanistan!
 
Op vrijdag 15 juni heeft de schitterende voorstelling “The shah of Holland” plaatsgevonden. Een aangrijpende storytelling show over de jeugd van Shah Tabibi, die vanaf 4 jarige leeftijd zijn leven als vluchteling hervat in Nederland.
 
Met het bezoek aan de show hebben de gasten niet alleen een mooie show mogen meemaken, maar hebben zij ook bijgedragen aan ‘Water4Afghanistan‘, initatief van Stichting KEIHAN. Het opgehaalde bedrag dat bestaat uit kaartverkoop en losse donaties, was €562,- en na afloop van de show heeft de Stichting ter plekke donaties ontvangen. Met trots kunnen wij mededelen dat er in totaal €600,- is opgehaald, dat betekent dat wij twee waterputten kunnen realiseren in Afghanistan!
 
Na de show is er gelegenheid geweest voor een meet and greet, tevens hebben de bezoekers kennis gemaakt met St.KEIHAN. Wij kijken terug op een bijzonder inspirerende en gezellige avond. Team KEIHAN heeft genoten!
 
Graag willen wij de crew van ‘The Shah of Holland’ bedanken voor de fijne samenwerking. Tot slot willen wij graag alle bezoekers en donateurs bedanken voor de vrijgevigheid en belangstelling.
 
Blijf ons volgen voor meer informatie en updates over Water4Afghanistan.