Keihan

 
Op maandag 19 juni heeft theatergroep IND de voorstelling ’10 vrienden en ik’ gespeeld.
 
De theatergroep heeft op een zeer indrukwekkende manier het publiek niet alleen meegenomen in het jeugdhonk van een AZC, maar ook in de dromen, angsten en verlangens van een asielzoeker. Wat levert een AZC op en wat neemt het af?
 
Voor velen van het publiek aangrijpend en voor sommige zelfs herkenbaar! Na de voorstelling zijn er interessante gesprekken geweest met de spelers, theatermaker Nazanin Taheri en productie assistente Anood Almareg.
 
Wij blikken terug op een zeer geslaagde avond en hopen nog meer mooie voorstellingen van deze bijzonder getalenteerde theatergroep te mogen zien in de toekomst. Met dank aan IFMSA en Stichting de Vrolijkheid.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”10″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]